DILDO: äldsta sexleksak

Även om dildo inte ser ut som najpristupačnija leksak för nybörjare, är deras syfte mycket enkel-penetration. Har använts sedan antiken. I graven av en kinesisk aristokrat i stan, Yizheng hittades brons dildo Gamla två tusen år. Här är realistisk eller mindre realistisk kopia av en penis. De finns i olika material och storlekar, men för nybörjare rekommenderas att först prova de i storleken på den genomsnittliga penis, så ca 13 tum.

Sexleksaker
Realistisk dildo är gjord av silikon eller mjuk plast (TPR eller TPE), du kan ha venerna, huvudet på hanen, testiklarna och andra detaljer som ser ut som en riktig penis. På grund av sin flexibilitet att anpassa sig till kroppens anatomi, och kan användas med remmen eller fixeras på den fasta grunden använder du inga händer om de har en förlängd bas.

Stiliserade modeller som formen, men med mindre detaljer och ofta huvudet på hanen av ett fastare material. Glas, metall eller keramisk dildo helt stel, och beroende på materialet och detaljerna i modellen, ger olika känsla och exakt inre stimulering. De är enkla att underhålla, och de kan användas ALLA typer av lubrikanata.

Dildo kan också provas i varianter med rem-one. Detta är ungefär dildo učvršćenom för bältet som en partner bär, och penetrira i den andra. Strap-on är inte reserverad endast för lesbiska par eftersom det kommer i många former som kan användas och heterosexuella par. Det finns modeller för dem med erektilnom dysfunktion. Strap-on består av dildos, rund ring, som han fixar och bälte. Nybörjare kommer nog att vara och redan komponerade strap-on, men de är mer erfarna, jag kan köpa delarna separat och ändra storleken eller strukturen på dildo beroende på humör.